Kako preživjeti Božić (2004)

SURVIVING CHRISTMAS (Originalni naziv)

komedija romantika

Lude nepodopštine usamljenog bogataša Bena Afflecka sa unajmljenom božićnom obitelji

 
Režija: Mike Mitchell
Scenarij: Deborah Kaplan, Harry Elfont
Uloge: Ben Affleck, Christina Applegate, James Gandolfini, Catherine O'Hara, ...

Filmografija

Spremite se za ludilo, hrpu nepodopština i kaos kad si bogati poslovni čovjek Drew Latham odluči unajmiti obitelj za blagdane.

Približava se još jedan Božić i usamljeni Drew ne želi ga ponovno provesti sam. Odluči se prisjetiti djetinjstva i božićnog slavlja u krugu obitelji, ali ubrzo naiđe na prepreku - u kući u kojoj je stanovao kao dječak ne pronađe svoje roditelje, već obitelj Valcos. Pošto ni sada ne želi odustati od tradicionalne blagdanske proslave, Drew odluči za Božić unajmiti obitelj Valcos.Za tu im mogućnost ponudi pravo malo bogatstvo, kojem oni ne uspiju odoljeti. Baš kad se Valcosi počnu pitati je li obećani novac vrijedan toga da im iritantni gost blagdane pretvori u noćnu moru, kući stiže njihova kći Alicia, koja nema namjeru "posvojiti" novog brata...

Božićna komedija "Kako preživjeti Božić" nasmijava nas prikazivanjem obiteljske nesvrsishodnosti i podsjeća na to kako postoje i oni koji su za blagdane usamljeni. Postava usamljenog momka, a društvo mu prave Christina Applegate, James Gandolfini, Catherine O'Hara i Bill Macy.


Komentari (0)

Foto