četvrtak, 27.06.2024 09:58

Mary Berry: Kuhaj i podijeli (2022)

Mary Berry: Cook & Share / Mary Berry Cook and Share (Originalni naziv)

dokumentarni kulinarski show

U ovoj emisiji slavi moć koju hrana ima u zbližavanju zajednica, obitelji, pa i stranaca

sez.1 ep.1Od Edinburgha do Jurske obale, od izranjanja školjaka do kušanja ulične hrane, Dame Mary Berry uživa u pustolovinama i slavi radost što može kuhati i dijeliti jela s drugima. U svojoj novoj šestodijelnoj seriji Mary slavi moć koju hrana ima u zbližavanju zajednica, obitelji, pa čak i stranaca. Kroz svaku epizodu provlači se i Maryna osobna priča jer s gledateljima dijeli sjećanja iz prošlosti i stvara nove uspomene uz inspirativne ljude i mjesta koja posjećuje. --- Dame Mary Berry odlazi iza kulisa raskošnog indijskog vjenčanja i ujedno se prisjeća svoje svadbe te sudjeluje u pripremi ukusnih jela savršenih za dijeljenje u posebnim prigodama.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Mary Berry

Filmografija

Od Edinburgha do Jurske obale, od izranjanja školjaka do kušanja ulične hrane, Dame Mary Berry uživa u pustolovinama i slavi radost što može kuhati i dijeliti jela s drugima. Kroz svaku epizodu provlači se i Maryna osobna priča jer s gledateljima dijeli sjećanja iz prošlosti i stvara nove uspomene uz inspirativne ljude i mjesta koja posjećuje.

U novom serijalu od šest epizoda, Mary obilazi neka mjesta koja su joj bliska srcu i tako dijeli sjećanja iz prošlosti i stvara nova, a u isto vrijeme svojim nevjerojatnim jelima inspirira i usrećuje ljude koje sretne. Mary će tragom svoje prošlosti za gledatelje prirediti ukusna jela kako bi ih oni ponovili i zadivili svoje obitelji, prijatelje i kolege. U pauzi između ovih priča, Mary će s gledateljima podijeliti i neke od svojih omiljenih recepata. Njena iskrena zainteresiranost za ljude i strast prema hrani osnovni su pokretač serijala koji potiče gledatelje da zavole hranu. Baš kao Mary. Uz novu emisiju legende britanske kuhinje prisjetite se recepata koji su obilježili vaše odrastanje i probajte kroz okuse oživiti prošlost.

Komentari (0)

Foto