Dječak upoznaje svijet (1993)

Boy Meets World (Originalni naziv)

komedija drama obiteljski

Popularna serija se emitirala na ABC-u od 1993. do 2000. godine

 
Režija:
Scenarij: Michael Jacobs, April Kelly
Uloge: Ben Savage, Rider Strong, William Daniels, Danielle Fishel, Will Friedle, ...

Filmografija

Serija prati tinejdžera Coryja Matthewsa koji se suočava sa svim problemima koje donosi odrastanje: prijatelji, obitelj, ljubav, škola... Svojim savjetima mu pomažu i odmažu brat Eric, najbolji prijatelj Shawn i učitelj Mr. Feeny.

Serija za mlade odlično opisuje tinejdžera koji istražuje i živi u očekivanju velikih i sudbonosnih događaja koji će obilježiti njegovu mladost i pomoći mu da odraste.

Cory Matthews je tinejdžer koji se svakodnevno bori s novim nepredvidljivim situacijama u koje ga uvlači njegova znatiželja i tipično mladalačke brige. Dok se ''trudi odrasti'' njegovi nastavnici, obitelj i prijatelji još ga više zbunjuju oprečnim odgovorima i katkad bizarnim ponašanjem.

Coryjev sveznajući učitelj Mr. Feeny je ujedno i njegov prvi susjed koji uvijek sve vidi i zna. Njihov odnos stoga često nadilazi dobrosusjedske odnose, ali i pristojnost na relaciji učitelj-učenik.

Cory se često svađa i sa svojim bratom, a i ljubav s Topangom ne pruža mu nikakvo olakšanje. Cory udružuje snage s najboljim prijateljem Shawnom kako bi se zajednički suprotstavili životnim neprilikama...


Komentari (0)

Foto