Beskrajni Božić (2004)

Twelve Days of Christmas (Originalni naziv)

komedija drama fantastika

Calvin ima dvanaest dana da pokuša ispraviti stvari ili više nikada neće doživjeti Božić

 
Režija: Martha Coolidge
Scenarij: J.B. White, Jean Abounader
Uloge: Steven Weber, Stefanie von Pfetten, Mark Krysko, Teryl Rothery, ...

Filmografija

Calvin je nepopustljiv tip koji živi na visokoj nozi i prva stvar u njegovom životu je posao.Zbog toga mu se raspao brak,djelatnici ga se boje,pogoršao mu se odnos sa sinom ali za njega je sve to normalno jer sve je podređeno poslu.

Calvin Carter (Steven Weber) je nepopustljiv tip koji živi na visokoj nozi. Preuzeo je očevu neuspješnu kvartovsku robnu kuću i pretvorio je u izuzetno uspješan lanac trgovina. Usput mu se raspao brak, pogoršao odnos sa sinom, neki poslovni partneri su stradali, a zaposlenici ga se boje, ali za Calvina je sve to dio njegovog života.

Onaj tko je velik igrač mora riskirati. Dok Badnjak svi provode zajedno sa svojim obiteljima i prijateljima, Calvin radi i pokužava sklopiti milijunski posao koji će dovesti njegove trgovine na međunarodno tržište. Calvinu su na prvom mjestu uvijek posao i zarada, a sve ostalo na drugom. Kad se posao čini sigurnim, on radosno objavljuje da mu je to najbolji Badnjak ikad, a zatim pobjedonosno izlazi iz zgrade, da bi potom čuo buku, osvrnuo se i užasnut ugledao građevinu kako se ruši.

Probudi se u bolnici, gdje se za njega brine ozbiljna bolničarka, i uskoro spoznaje da ne samo da nema pojma što je to "najbolji Badnjak ikad", nego da ima dvanaest dana da pokuša ispraviti stvari ili više nikada neće doživjeti Božić.


Komentari (0)

Foto