utorak, 23.04.2024 02:27

Srca divljega Pantanala (2022)

Pantanal (Originalni naziv)

drama romantika telenovela

Obiteljska saga o klanovima Leôncio i Marruá

sez.1 ep.32Starac s rijeke pomogne Joveu da se oslobodi straha od konja. José Leôncio moli Jumu pomoć kako bi se slagao sa Joveom. Jove iznenadi Jumu, Joséa Leôncija, Nijemu i Tibérija kada se pojavi na konju, unatoč nekadašnjem strahu od jahanja. Jove kaže Joséu Leônciju da se ne želi vratiti s njime na imanje. Tadeu i Jove galopiraju zajedno. Tibério izjavi ljubav Nijemoj i vrati je na Leônciovo imanje. Zé Lucas je vozač kamiona. Prevozi stoku. Na autocesti zaustavi ga policajac koji se smije njegovu prezimenu. Trindade upozori Levija da se kloni Nijeme. Zé Lucas ponudi prijevoz nekoj djevojci koju ugleda uz cestu. Ali ubrzo ga ona otme. Tenóriova žena pokušava potaknuti muževu požudu, a on je u polusnu nazove Zuleika. Ona se šokira.
 
Režija: N/A
Scenarij: Benedito Ruy Barbosa
Uloge: Dira Paes, Marcos Palmeira, Jesuíta Barbosa

Filmografija

Brazilska telenovela pripovijeda o stočaru Joséu Leônciju koji s ocem Joventinom dolazi u negostoljubiv, divlji i močvarni Pantanal gdje se skrase. Jednoga dana stari Joventino ode sam hvatati divlje bikove koji slobodno žive u tome području i ondje nestane.

Prošle su mnoge godine, José Leôncio je postao bogati farmer. Odlazi u Rio de Janeiro i upozna Madeleine, mladu djevojku iz visokoga društva. Djevojčin otac Antero Novaes je okorjeli kockar u velikim dugovima. José Leôncio prosi Madeleine. Antero mu daje kćer i dobiva poveći iznos kako bi se izvukao iz dugova. No djevojka iz grada ne može se prilagoditi životu u Pantanalu. Nakon što rodi sina Joventina Neta iskoristi mužev odlazak da uz pomoć prijatelja Gustava pobjegne s djetetom natrag u Rio de Janeiro. Ogorčeni José Leôncio pokuša vratiti sina u Pantanal, ali ne pođe mu za rukom. Nastavi živjeti sa sluškinjom Filó s kojom je dobio sina Tadeua. No, prema Filóinoj želji, Tadeu je samo kumče Joséa Leôncija, a ne njegov zakoniti sin. Prošlo je više od dvadeset godina i Joventino Neto, Jove, odluči konačno otići ocu. Doživi toliki kulturni šok, nikako se ne može razumjeti s ocem...

Komentari (0)

Foto