ponedjeljak, 22.04.2024 07:35

Prokletstvo mrtvaca: Izgubljeno španjolsko zlato (2022)

Deadman's Curse / Deadman's Curse: The Lost Spanish Gold (Originalni naziv)

dokumentarni

Pokušavamo riješiti 100 godina star misterij izgubljenog Slumachovog rudnika zlata

sez.2 ep.3Tim slijedi neuspjeli put novinarskog tima iz 1982. u Dolinu stijena, a Don i Taylor pregledavaju moguće španjolske rudarske artefakte.
 
Režija: Tim Hardy
Scenarij: N/A
Uloge: Kru Williams, Adam Palmer, Bill Courage

Filmografija

Bivši MMA borac, domorotkinja-istraživačica i planinar odlaze u divljinu Pacifičkog sjeverozapada kako bi riješili 100 godina star misterij izgubljenog Slumachovog rudnika zlata.

Bivši MMA borac i tragač za zlatom Kru Williams, mlada domorotkinja i istraživačica Taylor Starr te njezin otac i rezbarski majstor Don Froese pridružuju se iskusnom legendarnom lovcu i planinaru Adamu Palmeru kako bi napokon riješili misterij Slumachova izgubljenog rudnika zlata. Skrivena negdje u brdovitu području Pacifičkog sjeverozapada, njegova misteriozna lokacija tragačima za zlatom izmiče već generacijama, a mnogi od njih izgubili su život tražeći je. Četvorka u potrazi za blagom možda je nasljeđem povezana s legendom i zlatom, no ekstremni vremenski uvjeti, negostoljubiv teren i stogodišnje prokletstvo - sve im to stoji na putu. Od starih zapisa i karti s blagom do tajnih pisama i usmenih predaja, slijedit će skrovite tragove kako bi otkrili istinu, iskopali zlato i možda iznova ispisali povijest.

Komentari (0)

Foto