četvrtak, 18.04.2024 07:40

Prokletstvo mrtvaca: Izgubljeno španjolsko zlato (2022)

Deadman's Curse / Deadman's Curse: The Lost Spanish Gold (Originalni naziv)

dokumentarni

Pokušavamo riješiti 100 godina star misterij izgubljenog Slumachovog rudnika zlata

sez.2 ep.1Skica onoga što bi mogla biti mapa Waltera Jacksona do zlata šalje tim natrag u Pitt, gdje ponavljajuća oznaka ukazuje na novu teoriju u srcu legende o Slumachu.
 
Režija: Tim Hardy
Scenarij: N/A
Uloge: Kru Williams, Adam Palmer, Bill Courage

Filmografija

Bivši MMA borac, domorotkinja-istraživačica i planinar odlaze u divljinu Pacifičkog sjeverozapada kako bi riješili 100 godina star misterij izgubljenog Slumachovog rudnika zlata.

Bivši MMA borac i tragač za zlatom Kru Williams, mlada domorotkinja i istraživačica Taylor Starr te njezin otac i rezbarski majstor Don Froese pridružuju se iskusnom legendarnom lovcu i planinaru Adamu Palmeru kako bi napokon riješili misterij Slumachova izgubljenog rudnika zlata. Skrivena negdje u brdovitu području Pacifičkog sjeverozapada, njegova misteriozna lokacija tragačima za zlatom izmiče već generacijama, a mnogi od njih izgubili su život tražeći je. Četvorka u potrazi za blagom možda je nasljeđem povezana s legendom i zlatom, no ekstremni vremenski uvjeti, negostoljubiv teren i stogodišnje prokletstvo - sve im to stoji na putu. Od starih zapisa i karti s blagom do tajnih pisama i usmenih predaja, slijedit će skrovite tragove kako bi otkrili istinu, iskopali zlato i možda iznova ispisali povijest.

Komentari (0)

Foto