Okus limunade (2011)

Lemonade Mouth (Originalni naziv)

mjuzikl obiteljski

Muzička drama za mlade temeljena na istoimenom romanu Marka Petera Hughesa

 
Režija: Patricia Riggen
Scenarij: April Blair
Uloge: Bridgit Mendler, Adam Hicks, Hayley Kiyoko, Naomi Scott, Blake Michael

Filmografija

Film je dobio uglavnom pozitivne kritike jer promiče jednakost i iskrenost te potiče tinejdžere da vjeruju u sebe. Budući da je uspješno prošao kod publike planiran je nastavak koji je ipak otkazan 2012. godine.

Pet brucoša: Olivia White (Bridgit Mendler), Mohini "Mo" Banjaree (Naomi Scott), Charles "Charlie" Delgado (Blake Michael), Stella Yamada (Hayley Kiyoko) i Wendell "Wen" Gifford (Adam Hicks) redovito se nalaze u kazni poslije nastave u srednjoj školi ''Five Mesa''. Shvate da su svi talentirani i da vole glazbu pa odluče vrijeme u kazni korisno iskoristiti.

 

Sljedeći dan osnivaju rock bend s Olivijom kao glavnom pjevačicom, Stella svira gitaru, Mo bass gitaru, Wen klavijature, a Charlie je bubnjar. Postoji samo jedan problem - kako nazvati bend?

 

Glavni pjevač suparničkog benda, Ray Beech (Chris Brochu), postane ljubomoran pa zagnjavi Oliviju, a ostatak ekipe uskače u pomoć. Stella u jednom trenutku pljune limunadu na njega i tako im sine ideja za ime benda. ''Lemonade Mouth'' predstavlja ono što su i htjeli: borbu za svoja uvjerenja i mišljenja te jednakost među učenicima.

Komentari (0)

Foto