Moji dragi susjedi (2003)

Aquí no hay quien viva (Originalni naziv)

komedija

Simpatična španjolska serija o životu susjeda u jednoj zgradi

 
Režija: Laura Caballero, Juan Luis Iborra, ...
Scenarij: Inaki Ariztimuno, Alberto Caballero, ...
Uloge: José Luis Gil, Malena Alterio, Gemma Cuervo, Mariví Bilbao, Luis Merlo, ...

Filmografija

Ova serija priča priču o susjedima koji žive u istoj stambenoj zgradi. Na originalan način se suočava s problemima koji su sastavni dio života u maloj sredini. Zgrada ima tri kata, a na svakom katu su po dva stana, u kojima žive na prvi pogled sasvim obični, a zapravo vrlo živopisni junaci.

U prizemlju je mladi domar Emilio (Fernando Tejero), koji je naslijedio posao od svog oca i nema nikakvih drugih ambicija u životu, a tu je i video-klub u kome radi dvadesetpetogodišnji Paco (Guillermo Ortega), koji želi postati filmski režiser.
Na prvom katu su dvije sestre od preko 65 godina, vesela i brbljiva Vicenta (Gemma Cuervo) i cinična i sarkastična Marisa (Mariví Bilbao), kao i mladi i uspješni Fernando (Adrià Collado) i Mauri (Luis Merlo), koji su u prilično turbulentnoj gay vezi.
Iznad njih je četvoročlana obitelj, koja ima puno problema u međuljudskim odnosima, a u stanu pored je samohrani otac Armando (Joseba Apaolaza), koji je u stalnom sukobu sa majkom i sinom.
Konačno, na poslednjem katu su mladi par Lucia (María Adánez) i Roberto (Daniel Guzmán), koji su tek počeli živjeti zajedno i prolaze kroz težak period odvajanja od roditelja, kao i dvije tridesetogodišnje prijateljice, zavodnica Alicia (Laura Pamplona) i zajedljiva i opsesivna Belen (Malena Alterio).

 


Komentari (2)

Foto