nedjelja, 31.03.2024 17:14

Kad smo bili mali (2022)

Kad smo bili mali (Originalni naziv)

dokumentarni dječji

Slavni uz stare fotografije iz djetinjstva otkrivaju nepoznate dijelove svog života

sez.1 ep.12Druga sezona emisije 'Kad smo bili mali' vraća nas u djetinjstvo poznatih osoba koje su se istaknule svojim radom i angažmanom, a čije ćete priče slušati s velikim zanimanjem. Ovaj televizijski format mamac je za sve generacije. Oni stariji uživat će u pričama onih čije karijere pune novinske stupce, a oni malo manji saznat će što je sve potrebno za uspjeh, ali se i nasmijati uz pokoju anegdotu iz djetinjstva poznatih i slavnih. U goste na naš sada već poznati zeleni kauč dolaze glumci, pjevači, sportaši, sportski komentatori, poznata lica iz svijeta društvenih i prirodnih znanosti. Sa starim slikama, ludim modnim kombinacijama i osmjehom na licu prisjećaju se vremena kada su imali samo jedan zadatak – dobro se zabaviti i stvoriti uspomene koje će rado prepričavati.
 
Režija: Sanja Zdorc
Scenarij:
Uloge: Tatjana Horvatić

Filmografija

Upoznajte svoje idole, osobe iz javnog života, sportaše, glumce, kraljeve društvenih mreža i saznati što ih je dovelo do njihovog današnjeg zanimanja. Otvoreno i bez zadrške o svojem djetinjstvu pričaju najpopularnija imena hrvatske medijske scene.

Otkrijte kako je svoju glazbenu karijeru započela Mia Dimšić, bez koje slastice ne može živjeti Andrea Andreassy, gdje je prve rukometne korake napravio Goran Šprem, tko si bili idoli poznatog blogera Ribafisha i još puno zanimljivosti iz života poznatih i slavnih.

Komentari (0)

Foto