ponedjeljak, 06.07.2020 15:45

Moj mali Poni (2010)

My Little Pony (Originalni naziv)

komedija animirani

Twilight Sparkle dolazi u Ponyville kako bi naučila pravu važnost prijateljstva

sez.1 ep.55Uz vesele ponije naučite što je prijateljstvo. „My little pony – prijateljstvo je čarolija“ animirana je serija koja vas vodi u čarobnu zemlju ponija, Pegaza i jednoroga. Maleni jednorog zvan Twilight Sparkle glavni je poni ove šarene priče koja se odvija u Equestriji. Princeza Celestia, vladarica Equestrije, odlučila je poslati malenu Twilight Sparkle u gradić Ponyville kako bi naučila pravu vrijednost prijateljstva. U Ponyvilleu Sparkle upoznaje svoje prijatelje ponije, među kojima su Applejack, Rarity, Fluttershy, Rainbow Dash i Pinkie Pie. Svaki od njih predstavlja jednu pozitivnu osobinu te upravo pomoću njih Sparkle spoznaje važnost prijateljstva. Animirana serija „My little pony“ nastala je po uzoru na istoimenu Hasbro liniju igračaka, a izvršna producentica je Lauren Faust. Ova dječja serija počela se prikazivati 2010. godine te je zbog velike popularnosti snimljeno nekoliko animiranih serija i filmova, a ovi simpatični poniji pojavljuju se i u stripovima te različitim mobilnim i videoigrama. 
 
Režija: N/A
Scenarij: Lauren Faust, Bonnie Zacherle
Uloge: Ashleigh Ball, Tara Strong, Tabitha St. Germain, Andrea Libman

Filmografija

Četvrta generacija uspješnih serijala ''Moj mali Poni'' počela se prikazivati 2010. godine, a zbog velike popularnosti još uvijek se snima. Snimljeno je nekoliko serija i filmova, a ovi simpatični poniji pojavljuju se i kao igrica za mobitel i u stripu.

''My Little Pony: Friendship Is Magic'' smješten je u Equestriju, zemlju u kojoj žive različiti poniji (ali i poneki pegaz i jednorog). Radnja se vrti oko malene Twilight Sparkle koju je njezina učiteljica princeza Celestija (vladarica Equestrije) poslala u gradić Ponyville kako bi naučila vrijednost prijateljstva.

Komentari (2)

Foto