Impyjev otok (2006)

Impy's Island (Originalni naziv)

animirani obiteljski

Na magičnom otoku životinje otkrivaju malog dinosaura koji je bio zaleđen od prahistorije

 
Režija: Reinhard Klooss, Holger Tappe
Scenarij: Reinhard Klooss, Oliver Huzly
Uloge: Wigald Boning, Anke Engelke, Florian Halm, Christoph Maria Herbst, ...

Filmografija

Računalni animirani film iz 2006. godine koji se temelji na romanu ''Urmel from the Ice Age'' Nijemca Maxa Krusea. Zbog svoje uspješnosti 2008. godine je snimljen nastavak ''Velika avantura malog dinosaura''.

U srcu Pacifičkog oceana nalazi se pravi mali otočni raj zvan Tikwu, a poseban je zbog svojih simpatičnih i dobrih stanovnika. Tikwu je dom simpatičnog profesora Tibbertona i njegovih nestašnih prijatelja, raznoraznih životinjica koje govore. Ima tu pingvina, ptica, morževa, svinja, ali jedan stanovnik otoka odudara od drugih - mali dinosaur Impy.

Radnja započinje na dan njegovog rođendana: napravljena je torta, organizirana zabava i pripremljen poklon – slatka panda Bamboo koja će postati novi stanovnik otoka i Impyjeva mlađa sestrica.

Daleko od otoka Tikiwu, poduzetnik Barnaby sprema se za otvaranje svog zabavnog parka ''Barnaby World'', a ulagači, tri arapska šeika, dolazepogledati svoju investiciju. Barnaby provede goste parkom da im pokaže sve njegove čari, ali šeici nisu impresionirani. Kada se golemi mehanički dinosaur pokvari već pri prvoj vožnji šeici daju Barnabyju rok od sedam dana da pronađe pravog dinosaura ili će povuči uložena sredstva...


Komentari (0)

Foto