Farma 4 (2013)

Farma (Originalni naziv)

reality show

22 natjecatelja, jedna farma, 90 dana, 50 000 eura

 

Od utorka 19. ožujka 22 natjecatelja će započeti svoju igru na poznatom ranču u Lisovićima. Više od 90 dana gledat ćemo rivalstvo, prijateljstvo, možda i neku novu ljubav. Ali samo će jedan biti najbolji, najvještiji i najomiljeniji. Samo jedan će osvojiti glavnu nagradu – 50 000 eura.

Četvrto izdanje najpopularnijeg i najgledanijeg reality showa na Balkanu, ''Farma'', vraća se na male ekrane nakon više od 2 godine pauze.

Natjecatelji su već prošli sve testove i pripremaju se za ulazak u karantenu, a zatim i na ranč koji je smješten na 2,5 hektara zemljišta. Među njima se nalaze glumci, pop i folk pjevači, zabavljači, starlete, manekeni... Ipak, tko sve točno ulazi, ostat će tajna do utorka. 

Kada uđu na Farmu pratit će ih na desetine kamera postavljenih širom zemljišta, a mi ćemo moći vidjeti i čuti sve što se događa na popularnom imanju. Svakodnevno ćemo na Televiziji Pink oko 20 sati pratiti preglede dana. Dva puta dnevno ćemo moći uživo vidjeti što se događa u Lisovićima, uz petominutni odmak.

Izbacivanja su na programu svake nedjelje, izbor sluga ponedjeljkom, tulumi utorkom, a nominacije za izbacivanje subotom.

Komentari (4)

Foto