Šest činjenica o Emmi (2011)

Seis Puntos Sobre Emma (Originalni naziv)

drama

Slijepa djevojka baca se u potragu za donorom sperme

 
Režija: Roberto Pérez Toledo
Scenarij: Peter Andermatt, Roberto Pérez Toledo
Uloge: Verónica Echegui, Antonio Velázquez, Álex García, Nacho Aldeguer

Filmografija

Emma je slijepa, no vjeruje da sve jasno vidi: želi postati majka. Saznavši da ne može ostati trudna sa svojim dečkom, Emma prekine s njim i započne potragu za savršenim donorom sperme...

Emmi je gotovo trideset godina. Magnetična, privlačna i zapanjujuće lijepa, ona je i slijepa. Radi kao koordinatorica na hrabrom telefonu, živi u malome stanu (zajedno sa svojim psom vodičem Roscom) i u vezi je s Jorgeom posljednjih šest mjeseci. Emmu međutim, čini se, više zanima Jorgeova sperma nego sam Jorge. Već godinama gotovo opsesivno sanja o tome da ostane trudna, no ubrzo otkrije da joj njezin sadašnji dečko to neće moći ispuniti.

Bez ikakva oklijevanja prekine s njim te odluči krenuti u potragu za savršenom spermom, tako jednostavno. Bez zaljubljivanja i bez ikakvih osjećaja koji bi je mogli omesti. Kada donese tu odluku, dvojica praktički idealnih kandidata pojavljuju se u Emminu životu: German, psiholog kojega poznaje s terapijske grupe koju je počela pohađati, i njezin mladi susjed Diego.

Emmin cilj naizgled je lako ostvariv, no naša junakinja uskoro će upasti u vlastitu zamku te će otkriti da je moguće biti slijep na više načina.


Komentari (0)

Foto