srijeda, 29.05.2024 10:40

Mir, ljubav i nesporazum (2011)

Peace, Love & Misunderstanding (Originalni naziv)

komedija drama

Mlada odvjetnica pokušava se prilagoditi životi na farmi njene hipijevske majke

 
Režija: Bruce Beresford
Scenarij: Christina Mengert, Joseph Muszynski
Uloge: Jane Fonda, Catherine Keener, Elizabeth Olsen, Ann Osmond, Kyle MacLachlan...

Filmografija

Neurotična odvjetnica odlazi sa svoje dvoje djece tinejdžera na hipijevsku farmu svoje majke. Lagodan vikend ubrzo postaje ljetna avantura puna romanse, glazbe, obiteljskih tajna i samootkrivenja.

Diane je uštogljena republikanka i odvjetnica koja sa svoje dvoje djece, Zoe i Jakeom, živi na Manhattanu. Međutim njezin brak s Markom se raspao i, nakon što je potpisala papire za rastavu, želi nakratko pobjeći iz grada. Diane vodi djecu u državu New York da upoznaju njezinu majku Grace.
Za razliku od kćeri, Grace se ponosi svojim hipijevskim životom i neslužbeni je vođa gradske supkulturne zajednice koja podupire prodaju marihuane. Grace i Diane nisu razgovarale više od dvadeset godina i iako se Grace tijekom godina nije nimalo promijenila, Diane joj još ne može oprostiti što nije bila majka kakvu je trebala.
I dok majka i kći pokušavaju riješiti nesuglasice, vegetarijanki Zoe glavom zavrti Cole, gradski mesar, a Jake se zaljubi u Taru, djevojku iz kafića. Diane se trudi pronaći zajednički jezik s Grace, ali pronalazi romansu s lokalnim glazbenikom Judeom...

Komentari (0)

Foto