Holivudski safari (1997)

HOLLYWOOD SAFARI (Originalni naziv)

akcija

Film je bio pilot za popularnu istoimenu seriju koja je snimana oko četiri godine

 
Režija: Henry Charr
Scenarij: Jess Mancilla, Robert Newcastle, Henry Charr
Uloge: Ted Jan Roberts, John Savage, David Leisure, Debby Boone, Ryan O'Neill, ...

Filmografija

U filmu sudjeluje sportska zvijezda Don "The Dragon" Wilson, kickboxer čija je karijera trajala četiri desetljeća i koji je osvojio jedanaest šampionskih titula. Jednu od glavnih uloga (Josh) glumi Ted Jan Roberts koji se proslavio ulogama Karate Kida.

U Kaliforniji živi obitelj Johnson, otac Troy (D. Leisure), ranger, majka Jane (D. Boone), veterinarka i njihva dvojica sinova, stariji Josh (T. J. Roberts) i mlađi Peter. Obitelj ima svoj vlastiti zoološki vrt, a pripitomljene životinje često dobivaju uloge u filmovima. Jedna od životinja, planinska lavica Kensho, njihov je kućni je mezimac.

Na svoj rođendan Kensho se mora pridružiti filmskoj ekipi koja putuje na snimanje u Santa Monicu. No, spremište na kamionu kojim prevoze Kensho slučajno se otvori i ona iskoči. U isto vrijeme u blizini omladinskog kampa jedna odbjegla lavica teško ozlijedi dječaka. Šerif (J. Savage) koji predvodi potjeru vrlo brzo ponosno izvještava sve ekipe na terenu, ali i medije, kako je krvožedna zvijer uhvaćena i uspavana, te kako će za nekoliko sati biti bezbolno usmrćena. Kad Jane u televizijskim vijestima prepozna Kensho, cijela obitelj pojuri u policijsku postaju...


Komentari (0)

Foto