Mary će roditi dijete (2010)

Expecting Mary (Originalni naziv)

komedija obiteljski

Mlada djevojka naučit će pravo značenje ljubavi, žrtve i obitelji

 
Režija: Dan Gordon
Scenarij: Dan Gordon
Uloge: Olesya Rulin, Linda Gray, Elliott Gould, Cybill Shepherd, Della Reese, ...

Filmografija

Mlada glumica Olesya Rulin je iznimno zrelo i sugestivno odglumila malodobnu trudnicu dječjeg lica.

Mary (O. Rulin) ima šesnaest godina i uskoro treba roditi. Već mjesecima putuje po zemlji autostopom, pobjegla je od majke i očuha, koji su je tjerali da pobaci, i pokušava stići do oca, vjerujući da će je on razumjeti i prihvatiti.

Jedne večeri, kad je noć zatekne na cesti, u kamion je primi Horace Weitzel (E. Gould) koji obeća da će je odvesti do Vegasa. Na Maryno čuđenje, dobroćudni Horace ne ispituje je što radi sama, trudna, noću na cesti, nego je zabavlja pričajući i pjevušeći, a kad dođe vrijeme za noćenje, svrate u malo šaroliko mjesto u New Mexicu gdje živi Horaceova prijateljica Darnella (L. Gray), vlasnica restorana Lilian (L. Kazan), Darnellina majka Annie (C. Leachman) i drugi živopisni likovi.

Darnella živi u prikolici sa starom majkom i majčinim kućnim ljubimcem praščićem. Šaroliko i kičasto odjevena, ta ostarjela bivša estradna umjetnica iz Vegasa ima toplu dušu i puno suosjećanja za malu Mary. I dok se društvo zabavlja, Horace doživi srčani udar i umre. Darnella ponudi Mary da ostane s njima dok ne rodi, no Mary ipak želi otputovati ocu. Otac, ostarjeli roker, upravo kreće na koncertnu turneju i ma koliko volio svoju kćer, ne može je primiti jer bi time ugrozio karijeru. Mary se vraća jedinoj osobi za koju zna da će je prihvatiti - otkvačenoj, ali dobrodušnoj Darnelli.


Komentari (0)

Foto