Cimmer Fraj (2006)

Cimmer fraj (Originalni naziv)

komedija

Radnja se odvija u hotelu čiji je voditelj ocvali galeb Joško

 
Režija: Silvio Jesenković
Scenarij: Marijan Alčevski, Dijana Merdanović, Vanja Obad
Uloge: Zlatan Zuhrić, Arijana Čulina, Enis Bešlagić, Jelena Lopatić, ...

Filmografija

Joško i njegova žena Anđa, prava oštrokondža, vode hotel ''Cimmer Fraj''. Tu prisilno radi i konobar Memo koji Jošku pomaže u smicalicama, vrckava sobarica Božena i zvijezda hotelske terase, koketna pjevačica.

 Hotel ''Cimmer fraj'' smješten je negdje u Dalmaciji, a vodi ga Joško Macola, frustrirani, neugodni i arogantni ostarjeli galeb koji je sve samo ne mirni, nasmiješeni i gostoljubivi vlasnik hotela voljan učiniti sve za svoje goste. Kako hotel ne bi bio zatvoren prije nego li ga otvore, brine se Anđa, njegova opaka žena koja ima viziju da jednoga dana hotel postane poželjna destinacija. Anđa svako malo pritisne Joška koji na sve moguće načine pokušava od svoje goropadne žene sakriti svoje smicalice i prijevare gostiju.

U vođenju hotela im pomaže Memo, konobar i sve ostalo što zatreba, Joškova desna ruka i koautor 'genijalnih' planova. Budući da se ne zna tko je od njih dvojice nesposobniji u realizaciji, sobarica Božena svojom oštroumnošću spašava stvar, iako ponekad mora balansirati između dva suprotna tabora (Joškovog i Anđinog). Ali Božena je krajnje vješta manipulatorica i majstorski se snalazi u neizglednim situacijama.

 


Komentari (6)

Foto