Zemlja kolaca (2010)

Stake Land (Originalni naziv)

horror drama sf

Mladić pokušava u postapokaliptičnom svijetu preplavljenom okrutnim vampirima

 
Režija: Jim Mickle
Scenarij: Nick Damici, Jim Mickle
Uloge: Connor Paolo, Nick Damici, Kelly McGillis, Marianne Hagan

Filmografija

Tinejdžer bez roditelja pridruži se stoičkom lovcu na vampire i očajnoj skupini preživjelih koji traže utočište u zemlji preplavljenoj čudovišnim krvopijama i okrutnim fundamentalistima koji namjeravaju preuzeti vlast.

Amerika je izgubljena nacija. Kad izbije epidemija vampirizma, ljudi se nađu u bijegu pred opakim surovim zvijerima. Gradovi su postali grobnice, a preživjeli se drže zajedno u ruralnim džepovima, strahujući od mraka. Nakon što mu pobiju obitelj, mladog Martina (Connor Paolo) pod svoje uzme sjedokosi svojeglavi lovac (Nick Damici) čiji su novi plijen Nemrtvi.

Jednostavno zvan Gospodin, tragač za vampirima vodi Martina na put kroz napuštene gradove u srcu Amerike u potrazi za boljim mjestom dok usput uništavaju svakog krvopiju koji im se nađe na putu. Putem jačaju svoje redove drugim putnicima, uključujući redovnicu (Kelly McGillis) koja se nađe u vjerskoj krizi kad se njezini sljedbenici pretvore u krvožedne zvijeri.

Ova obitelj odrpanaca oprezno se kreće na sjever, izbjegavajući glavne putove koje su prisvojila Braća, fundamentalistička narodna vojska kojoj je na čelu Jebedia Loven (Michael Cerveris), a koja ovu pošast tumači kao Božje djelo.


Komentari (0)

Foto