Tigrovo srce (1995)

TIGER HEART (Originalni naziv)

avantura

Mladi karatist pomaže djevojci i ujaku, vlasniku trgovine koji se nađu na meti bande

 
Režija: Georges Chamchoum
Scenarij: William Applegate Jr.
Uloge: Ted Jan Roberts, Timothy Williams, Jennifer Lyons, Vincent DePalma, ...

Filmografija

Nakon velikog uspjeha filma Magic Kid (1992), u kojemu je nastupio kao trinaestogodišnjak, i Magic Kid II (1994), mali karataš Ted Jan Roberts otisnuo se u glumačke vode. Zapaženu je ulogu dao u filmu i TV seriji Hollywood Safari, a uloga Erica u filmu Tiger Heart izvrsno je spojila njegove borilačke vještine i pristao izgled tinejdžera na pragu zrelosti.

Dok je Eric (T. J. Roberts) prilično ozbiljan i ponosit dječak, njegov prijatelj Brad (T. Williams) spreman se i poniziti kako bi se ubacio na zabavu na kojoj će biti puno zgodnih cura u bikinijima. I dok Eric marljivo trenira karate, vještinu u kojoj je već odavno stekao crni pojas i koja, osim borilačke spremnosti razvija i duh, hrabrost i čast, Brad samo misli na djevojke i traži od Erica da ga prati u njegovim često glupim i opasnim pustolovinama.

U njihovoj četvrti operira banda opasnog Mannyja (V. DePalma), koji prijetnjama prisiljava vlasnike malih trgovina da ih prodaju, a to rade za "poslovnog čovjeka" Nata (C. Kriesa). I baš isti dan kad Eric u trgovini primijeti lijepu djevojku Stephanie (J. Lyons) u koju se zaljubi gotovo na prvi pogled, njezinog ujaka, vlasnika trgovine, posjećuje Manyjeva banda. Manny i njegovi snagatori vjeruju da će starac i njegova nećakinja biti lak plijen, no Eric dođe u pomoć...


Komentari (0)

Foto