utorak, 23.04.2024 13:54

Sonic: Super jež (2014)

Sonic Boom / Sonic the Hedgehog (Originalni naziv)

animirani obiteljski avantura

23 godine nakon originalne video igre, Sonic se vraća u borbu protiv doktora Eggmana

sez.1 ep.1Med posebej nevarnim spopadom z dr. Eggmanom je Tails poškodovan. Sonic se na podlagi tega odloči, da je biti njegov pomočnik prenevarno za Tailsa, zato ga odpusti. Ko potekajo avdicije za novega pomočnika, pa se za to delo prijavi kar Eggman.
 
Režija: N/A
Scenarij: Sandrine Nguyen, Evan Baily, Donna Friedman
Uloge: Roger Craig Smith, Cindy Robinson, Colleen O'Shaughnessey

Filmografija

Obožavatelji serije pobrinuli su se da ona postane kultni hit, što je pridonijelo nastanku nove igrice Sonic Spinball, s tim da je onima koji vole crtane junake ponuđena i serija stripova.

Na planetu Mobiusu, koji je uglavnom naseljen antropomorfnim životinjama, nalazi se kraljevstvo Acorn s glavnim gradom Mobotropolisom. Kraljevstvo se našlo u ratu s nevidljivim neprijateljem pa je kralj zaposlio znanstvenika ljudske vrste, Juliana da izgradi ratne strojeve. Kada je rat završio, Julian i njegov nećak Snively svrgnu kralja i protjeraju ga u drugu dimenziju, a stanovnike pretvore u robote robove pomoću stroja zvanog robotizator. Julian sebe preimenuje u dr. Robotnika, nemilosrdnog Mobiusovog diktatora, a Mobotropolis postane Robotropolis, zagađeni industrijski grad. No u kraljevstvu postoji skupina odmetnika, boraca za slobodu, koje su se skrili u šumskom selu Knothole, a vode ih Sonic, superjež i princeza Sally Acorn, nasljednica kralja Acorna. Tu su i Sonicov najbolji prijatelj Miles "Tails" Prower, računalni genij Rotor, francuski kojot Antoine Depardieu, robotizirani zec Bunnie Rabbot i zmaj Dulcy.

Komentari (0)

Foto