Šok terapija (2011)

Necessary Roughness (Originalni naziv)

drama

Život psihoterapeutkinje raspada se nakon saznanja da je suprug vara

 
Režija: David Grossman, Kevin Dowling, John T. Kretchmer
Scenarij: Elizabeth Kruger, Craig Shapiro
Uloge: Callie Thorne, Marc Blucas, Scott Cohen, Hannah Marks, Patrick Johnson, ...

Filmografija

Rastavljena žena s Long Islanda koja počinje raditi kao psihoterapeutkinja za profesionalnu nogometnu momčad kako bi skrpala kraj s krajem.

Kad više ne može ignorirati znakove da je suprug vara, Danielle „Dani“ Santino napušta ga i započinje novi život kao zaposlena majka dvoje tinejdžera. Dobiva priliku pokrenuti svoju malu psihoterapijsku ordinaciju na Long Islandu nakon što upozna Matthewa Donnallyja, naočitog trenera nogometnog tima New York Hawks te provede noć s njim. Nakon što joj on pomogne s ukliještenim živcem, Dani s pomoću hipnoze pobijedi njegovu ovisnost o cigaretama. Kada Hawksima zatreba savjet o tome kako izaći na kraj s Terrenceom T. K.-em Kingom, skupim hvatačem sklonim ispuštanju lopte, Matt uvjeri trenera Pata Purnella da puži šansu Dani.

Iako je na svakome koraku podcjenjuju, ona nadmašuje sva očekivanja i uskoro postaje vrlo tražena psihoterapeutkinja za poznate osobe. Sportaši, glazbenici, političari te ostali koji žive u centru pozornosti u trenucima krize traže pomoć u njezinu nepopustljivom i izravnom pristupu. Kako je odnedavna samohrana majka dvoje tinejdžera, novi posao predstavlja joj velik izazov. No, Dani shvaća da ljudima mijenja živote nabolje te ustraje u novoj karijeri trudeći se uspostaviti ravnotežu između privatnih obveza i posla. 


Komentari (1)

Foto