nedjelja, 26.05.2024 02:40

Kuharska uzbuđenja s Nicom Reynoldsom (2022)

Nico Reynolds: All Fired Up (Originalni naziv)

kulinarski show

Chef Nico Reynolds dijeli s nama tajne nekih od svojih poznatih jela

sez.2 ep.3Nico priprema kobasice na roštilju s pečenim dimljenim grahom i palentom. Slijedi vegetarijanska poslastica – burger od crnog graha s chipotle mayom i avokadom. Pokazat će nam također kako savršeno ispeći pile i posoliti ga prema vlastitom ukusu.
 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Nico Reynolds

Filmografija

Skinite prašinu s roštilja i pripremite se za potpaljivanje vatre uz nove epizode i primamljive recepte za jela s roštilja koje sprema Nico!

Nico je poznat po izvrsnim kombinacijama okusa. Od ljepljivih svinjskih rebara s kečapom od banane, do savršenog toplog sendviča od odreska na žaru do škampa s čili maslacem na tostiranom briošu. Nije važno roštiljate li na ugljenu, plinu ili imate kuhinjski roštilj, Nicovi jedinstveni savjeti pomoći će vam da kuhate kao profesionalac – bez obzira na vremenske prilike! Ne propustite Nicovo majstorsko podučavanje slasnih hamburgera – od ultimativnog cheeseburgera sa slaninom do vege burgera s dimljenim čilijem i majonezom od avokada, a kad zagrizete sočni burger od grdobine s krumpirom na žaru, shvatit ćete da ste zakoračili u gurmanski raj.

Komentari (0)

Foto