Moja žena zove se Maurice (2002)

Ma femme... s'appelle Maurice (Originalni naziv)

komedija

Kako bi se oterasio ljubavnice bogataš angažira socijalnog radnika da mu glumi suprugu

 
Režija: Jean-Marie Poiré
Scenarij: Jean-Marie Poiré, Raffy Shart
Uloge: Alice Evans, Régis Laspales, Philippe Chevallier, Götz Otto, Anémone, ...

Filmografija

Oženjeni poslovni čovjek uvali se u niz problema kada odluči angažirati socijalnog radnika koji se slučajno zatekne u njenom domu da mu glumi ženu kako bi se oterasio ratnički nastrojene ljubavnice.

Georgeus Audfey je potkoženi, oženjeni poslovni čovjek koji zaista zna uživati u životu. U pratnji prelijepe, mlade ljubavnice odlazi na kratki odmor u Veneciju tajeći joj da je još uvijek u braku. Ratnički raspoloženoj Emanuelle to se neće svidjeti što će mu zorno i pokazati kada sazna da je već izrekao sudbonosno da svezavši ga za krevet prijeteći da će mu spaliti ponos.

Audfey uspjeva pobjeći iz Emanuellinih kandži natrag u Pariz gdje ga čeka sumnjičava ženica. Slijedi svađa nakon koje ga žena napušta ostavljajući ga u kući sa socijalnim radnikom Mauriceom, koji je došao po odjeću za siromašne. Uto nazove Emanuelle najavljujući svoj dolazak u pratnji motorne pile koja bi trebala pomoći u upoznavanju sa Georgeusovom boljom polovicom.

Nesretni George dolazi do originalnog rješenja - nagovara Mauricea da se predstavi kao njegova žena ne bi li na taj način otjerao Emanuelle.


Komentari (0)

Foto