Neispričane priče iz Hitne / Nevjerojatni hitni slučajevi / Nevjerojatne medicinske priče (2005)

Untold Stories of the ER (Originalni naziv)

dokumentarni

Ako ste se pitali kako je raditi u Hitnoj, pogledajte ovu uzbudljivu dokumentarnu seriju

 
Režija: Allan Harmon, David Massar, Tim Prokop, ...
Scenarij: Keren Markuze, Travis L. Fields, Jennifer Little
Uloge: Jenne Kang, Linda America, Roy Vongtama, Lucy Doty, Elen Costa, ...

Filmografija

Liječnici s Hitne podijelit će s vama zanimljive i neobične priče o pacijentima te o tome kako je biti liječnik skoro 24 sata na dan u nekim smjenama. Kako su pomogli pacijentima i kako se nose sa stresnim situacijama svaki dan.

U ovoj dokudrami liječnici s Hitne pričaju o najbizarnijim i najčudnijim slučajevima s kojima su se susreli, što obično uključuje medicinsku sabotažu, nasilne ili čudne pacijente, smrtonosne ozlijede ili slučajeve kada su toliko iscrpljeni da ne mogu kako treba liječiti pacijenta, ali niti ne mogu dati slučaj nekome drugome.

Pravi liječnici ''glume sami sebe'', a kada god je to moguće i autentični pacijenti sudjeluju u seriji. Ako nisu zainteresirani za glumu, na kraju epizode je prikazan kratki intervju s pacijentom da se vidi ''kako su oni sada''. Postoje i slučajevi kada pacijenti žele ostati anonimni te se tada koriste druga imena. Svi slučajevi su temeljeni na stvarnim događajima, no u seriji uključuju više dramatike i sama klinička ili tehnička točnost ne mora biti istinita.


Komentari (0)

Foto