Izvan sumnje (2010)

ABOVE SUSPICION: DEADLY INTENT (Originalni naziv)

drama

Dvoje inspektora istražujući smrt bivšeg policajca kreću u lov za zloglasnim narkokraljem

 
Režija: Gillies MacKinnon
Scenarij: Noel Farragher, Lynda La Plante
Uloge: Kelly Reilly, Ciarán Hinds, Shaun Dingwall, Celyn Jones, Amanda Lawrence, ...

Filmografija

Poznata književnica Lynda La Plante na male ekrane donosi nam iznimno gledanu seriju "Izvan sumnje".

Inspektorica Anna Travis (Kelly Reilly - Sherlock Holmes, Ponos i predrasude) ponovno surađuje s Jamesom Langtonom (Ciarán Hinds - Rim, Harry Potter) i višim inspektorom Mikeom Lewisom (Shaun Dingwall - Vojniče, vojniče, Dodirnuti zlo) koji je prvi put na čelu istrage jednog ubojstva.

Ekipa se okupila zbog pucnjave sa smrtonosnim posljedicama u jazbini zloglasnog dilera u sjevernome Londonu. Žrtva je Frank Brandon, bivši policajac koji je nekada radio u Odjelu za narkotike, a ujedno je bio i prijatelj Jamesa Langtona. Anna Travis i njezine kolege odlaze na poprište zločina gdje pokušavaju saznati što je njihov bivši kolega radio na takovome mjestu. Otkrivaju da se Frank nedavno oženio glamuroznom i bogatom Julijom Larson. Budući da ne mogu vjerovati kako su njih dvoje bili par, Anna sama kreće u potragu te otkriva kako Julia ima bivšeg muža koji se zove Anthony Collingwood, poznatog i kao Alexander Fitzpatrick.

On je jedan od najtraženijih zločinaca na Zapadu, a optužen je za krijumčarenje droge. Pod raznim lažnim imenima skriva se već 20 godina. Nitko ga do sada nije uspio uhvatiti. Kako broj stradalih raste, Annina otkrića sve snažnije upućuju na to da se zloglasni narkokralj vratio u Veliku Britaniju. Langton i Anna Travis zajedničkim snagama pokušavaju zaustaviti iznimno opasnog ubojicu prije nego što se domogne sljedeće žrtve i ponovno izbjegne uhićenje. Hoće li na vrijeme razotkriti Fitzpatrickov plan ili će se on i ovaj put izvući?


Komentari (0)

Foto