Pustolovine jednog idiota (2001)

JOE DIRT (Originalni naziv)

komedija romantika avantura

Šašavi David Spade u potrazi za roditeljima, pronalazi slavu o kakvoj nikad nije sanjao!

 
Režija: Dennie Gordon
Scenarij: David Spade, Fred Wolf
Uloge: David Spade, Brittany Daniel, Dennis Miller, Adam Beach, ...

Filmografija

Ako do sada niste pogodili, "Pustolovine jednog idiota" uključuju neizostavnu fascinaciju probavnim traktom te niz gegova koji će propitati granice vašeg dobrog ukusa. Kako film Dennieja Gordona ("Jack & Jill", "Dawson's Creek") ipak ne bi postao zbroj skečeva koji vas dovode na rub ludila, tu je zgodna Brittany Daniel ("Dawson's Creek"), ali i karizmatični Christopher Walken. No, srce i duša ovog otkačenog filma ipak je David Spade. Kada bi Forrest Gump imao blesavijeg brata, on bi se sigurno zvao - Joe Dirt!

Iako je legendarni show "Saturday Night Live" prošao svoj zenit, zabavljači potekli iz ove iznimne emisije još uvijek žare i pale malim i velikim ekranima - pa tako i britki komičar David Spade.

U želji da pronađe roditelje od kojih je odvojen kao osmogodišnji dječak, kućepazitelj Joe Dirt (David Spade) kreće prema Los Angelesu. Upadajući u brojne avanture i susrećući najneobičnije ljude, Joe nikada ne gubi optimizam.Ta osobina održava Joea na životu, a konačno ga dovodi i do slave kada ga ugosti poznati radijski voditelj Zander Kelly (Dennis Miller). Iskorištavajući Joeovu naivnost i dobrodušnost, Zander niti ne sluti kako će javnost zavoljeti smušenog kućepazitelja i uzdići ga na prijestolje obožavane osobe...

 


Komentari (0)

Foto