četvrtak, 20.06.2024 03:20

Jamiejevi gastronomski izleti (2010)

Jamie's Food Escapes (Originalni naziv)

kulinarski show

Jamie Oliver upoznaje nove kulture i kuhinje

sez.1 ep.4U Veneciji Jamie zaobilazi turističke staze kako bi se sastao s plemstvom u palači i zatvorenicama, koje uzgajaju povrće iza rešetaka u Giudecci.
 

''Jamiejevi gastronomski izleti'' ukusna je nova serija o hrani u kojoj Jamie posjećuje šest zemalja u Europi i na Sredozemlju i otkriva njihove velike kulinarske razlike koje inspiriraju svježe nove recepte u svakoj emisiji.

''Jamiejevi gastronomski izleti'' je televizijska serija iz 2011. godine u kojoj Jamie putuje Europom i Sjevernom Afrikom u potrazi za izvornim sastojcima, ali i zanimljivim ljudima. Tijekom serije Jamie će posjetiti: Marakeš, Andaluziju, Stockholm, Veneciju, Atenu i regiju Pirineja u Francuskoj. Serija je prirodni nastavak Jamieja kod kuće te s istim produkcijskim vrijednostima kreće na put odakle donosi prelijepo snimljene recepte na način svojstven samo Jamieju. Nadovezujući se na ambicije Jamieja kod kuće, serija dodaje element nepoznatog kao i pravo putovanje kulinarskih otkrića koje kulminira slasnim i ukusnim receptima.

Komentari (0)

Foto