Gladni ljubavi (1995)

Heavy (Originalni naziv)

romantika

Šarmantna konobarica unese nemir u život povučenog kuhara

 
Režija: James Mangold
Scenarij: James Mangold
Uloge: Pruitt Taylor Vince, Shelley Winters, Liv Tyler, Deborah Harry

Filmografija

Victor je kuhar koji radi u majčinu restoranu. U restoranu su njih dvoje, konobarica Delores i redovita mušterija, alkoholičar Leo. Stvari se mijenjaju kada lijepa Callie, koja je prekinula školovanje, postane njihova nova konobarica.

U unutrašnjosti države New Yorka, pokraj zapuštene autoceste, smještena je taverna „Pete & Dolly's“, gdje samozatajni Victor, pretili pizza-majstor, svakodnevno bdije. Pod dominantnim utjecajem svoje majke Dolly, svakog jutra Victor joj mora pripremiti savršen doručak te ispunjavati sve njezine želje. Takav je odnos urodio vrlo pasivnim i neuobičajenim životom.

U ovaj ustaljeni mali svijet ulazi Callie, privlačna propala studentica bez pravog usmjerenja. Victor se na prvi pogled zaljubi u nju. Povučen do granice nevidljivosti, Victor jedva progovori s njom, no usputna interakcija potiče Victora, zatočenog u ustajalu i ispraznu životu, na daljnju opsesiju. Delores, iskusna i bešćutna konobarica, i dalje privlačna i prilično laka žena, te alkoholičar Leo zaokružuju svijet taverne.

Kako se okolnosti mijenjaju, dolazi do sukoba koji eskaliraju, a Victor se mora suočiti sa svijetom oko sebe iz promijenjene perspektive i s drukčijim odgovornostima.


Komentari (0)

Foto