Medicinska istraga (2004)

Medical Investigation (Originalni naziv)

drama

Elitni medicinski tim stručnjaka istražuje slučajeve tajanstvenih bolesti i epidemija

 
Režija: Elodie Keene, Norberto Barba, Marc Buckland, ...
Scenarij: Jason Horwitch, Steven Long Mitchell, ...
Uloge: Neal McDonough, Kelli Williams, Christopher Gorham, Anna Belknap, ...

Filmografija

Uz suptilnu nevidljivost i potencijalnu ubojitost koja je veća od bombe, bolest može biti najopasnija prijetnja!

Medicinska istraga je američka medicinska serija koja je započela sa emitiranjem 9. septembra 2004.godine na NBC-u. Rađena u koprodukciji sa Paramount Network Television i NBC Universal Television Studiom. Serija se bavi slučajevima elitnog medicinskog tima iz Nacionalnog instituta za zdravlje (NIH), koji istražuju neobične medicinske krize, poput naglih izbijanja ozbiljnih i tajanstvenih bolesti.

Neal McDonough i Kelly Williams se vraćaju na TV ekrane kao članovi mobilnog liječničkog tima iz Nacionalnog instituta za zdravlje (NIH). Od njih se čekuje da otkriju pojave neobjašnjivih i strašnih bolesti. Ovi stručnjaci dolaze bilo gdje i preuzimaju stvari, što od njih također zahtijeva liječničku rekonstrukciju jezivih događaja, a sve kako bi se spriječila slijedeća epidemija, kuga ili zaraza.

McDonough, dr. Stephen Connor, je vođa tima koji spašava živote milijuna ljudi. No, cijena tog uspjeha je razdvojenost od njegove obitelji.

Kelly Williams glumi Dr. Natalie Durant, koja se specijalizira na polju patologije i epidemiologije. Ona radi pod nadzorom Connora, čovjeka kojeg poštuje. Ovaj elitni tim također uključuje Troya Winbusha kao stručnjaka Franka Powella, mirnog, ali okretnog medicinskog inspektora. Powell također radi sa dr. Miles McCabeom, najnovijim i najmlađim članom tima koji pokušava dokazati da je njegov "wunderkind" ugled zaslužen, no i pored toga on se bori sa sazrijevanjem i držanjem koraka sa svojim kolegama iz velike lige. Anna Belknap je žena koja se koristi nekonvencionalnim metodama kako bi držala medije pod kontrolom u toku kriza koje se javljaju.

Čitav tim Medicinske istrage nosi veliko breme u kojem otkrivanje zagonetki znači spašavanje života. Svaku njihovu grešku mogao bi platiti cijeli Planet. Smrtonosni virusi, epidemije, karantene, katastrofe i sabotaže sastavni su dijelovi njihovog radnog dana. Uz svoj, oni riskiraju i živote čovječanstva.


Komentari (0)

Foto