Najluđi Božić 2 (2003)

CHRISTMAS VACATION 2: COUSIN EDDIE'S ISLAND ADVENTURE (Originalni naziv)

komedija

R.Quaid u ulozi čovjeka koji svoju obitelj neprestano razočarava sve do ključnih trenutaka

 
Režija: Nick Marck
Scenarij: Matty Simmons
Uloge: Randy Quaid, Miriam Flynn, Dana Barron, Jake Thomas, Sung Hi Lee

Filmografija

Što bi uopće u raju moglo poći po krivu? Pa apsolutno sve kada u njega uđe Eddie Johnson! Pripremite se za 'Najluđi Božić 2'. Eddie Johnson (Randy Quaid) otpušten je iz istraživačkoga nuklearnog pogona netom prije Božića i baš ga tada ugrize laboratorijski majmun...

Šef laboratorija uplaši se da bi ga Eddie mogao tužiti zbog loše zaštite zaposlenika pa ga zajedno s obitelji šalje na krstarenje južnim Pacifikom. Ali, umjesto da pronađe svoj dio tropskog raja, obitelj zaglavi na napuštenom otoku.

Tamo će Eddie morati dokazati kako zapravo jest dobar i sposoban čovjek. Jedno od posljednjih izdanaka popularne komične serije "National Lampoon", "Najluđi Božić 2" redatelja Nicka Marcka specifičnim se tipom humora logično nastavlja na svoje prethodnike, ali i osuvremenjuje formulu komičarskim trendovima novog tisućljeća.

Poznati Randy Quaid odličan je kao čovjek koji svoju obitelj neprestano razočarava sve do ključnih trenutaka, dok se jednako ugodno u svojim ulogama očito osjećaju i Miriam Flynn, Dana Barron ili Jake Thomas.


Komentari (0)

Foto