Đavolja odvjetnica (2011)

Harry's Law (Originalni naziv)

komedija drama kriminalistički

Odvjetnica bez dlake na jeziku odluči otvoriti vlastitu odvjetničku tvrtku

 
Režija: Mike Listo, Bill D'Elia
Scenarij: David E. Kelley, Lawrence Broch
Uloge: Kathy Bates, Nathan Corddry, Christopher McDonald, Karen Olivo, Mark Valley

Filmografija

Od scenarista i producenta nagrađenog Emmyjem Davida E.Kelleyja (Bostonsko pravo, Pravda za sve, Ally BcBeal) stiže nova serija ´Đavolja odvjetnica´.Glavnu ulogu u seriji tumači Oscarom i Zlatnim Globusom nagrađena američka kazališna, filmska i TV glumica Kathy Bates zapamćena po ulozi psihopatkinje u fimu ´Misery´, za koju je i dobila ove prestižne nagrade.

Mrzovoljna i nekad uspješna pravnica naglo je otpuštena i prisiljena potražiti svježi početak. Pronalazi ga kad joj se svijet sudari s Malcomom Daviesom (Aml Ameen) – problematičnim studentom prve godine prava i dobra srca kojem očajnički treba njezina pomoć. Harry odluči tada otvoriti vlastitu odvjetničku tvrtku u napuštenoj prodavaonici cipela u opasnoj četvrti Cincinnatija.

Adam Branch (Nathan Corddry), odvjetnik iz velike tvrtke je načuo za Harrietin posao te joj nudi svoju pomoć dok ne stane na noge. Nakon samo jednog slučaja, odluči da tamo želi i ostati. Harry, Malcom i Adam, zajedno s pomoćnicom Jennom Backstrom (Brittany Snow) spremni su na sve izazove koji ih očekuju…


Komentari (1)

Foto