Salome (2011)

Salomé (Originalni naziv)

telenovela

Unatoč svim poteškoćema s kojima se bori šarmantna plesačica odbija odustati od svojih snova

 
Režija: Sergio Giménez
Scenarij: Marcia del Río
Uloge: Edith González, Guy Ecker, Lorena Alvarez, Jaime Garza

Filmografija

Salome (Edith Gonzale) je zabavljačica u kabaretu koju život nije mazio. Roditelji su je ostavili kao djevojčicu, voljeni muškarac Julio (Guy Ecker) ju prevario, a uz sve to mora sama odgajati svog sina. Hoće li Salome uspjeti prevladati sve životne nedaće gledatelji mogu saznati u uzbudljivoj telenoveli 'Salome'.

Njezina priča počinje 1980. godine u Meksiku, gdje milijuni ljudi sanjaju bolji život, dok drugi plaću nad onim što su izgubili. Salome živi, pleše i pjeva u noćnom klubu D'Rubi. Ona je glavna atrakcija u klubu i njezina ljepota privlači mnogobrojne goste. 

Salome i Karicia su prijateljice koje se stalno drže skupa, zajedno s njima je i Yolanda, vlasnica kluba koja je nekoć bila poznata pod nadimkom Kraljica noći. Ove tri žene su duša i život tog lokala. Za Salome utočište je njezina soba u klubu. Okružena svjetlima pozornice čini se kako je njezin život prava zabava. Ples je za nju postao način da spozna život i prebrodi svoju prošlost.

U sebi stalno nosi bunt zbog činjenice da su je roditelji napustili kao djevojčicu. No ipak Salome je uspjela preživjeti u okrutnom svijetu.  Uskoro u klub uđe markantni Julio i njegov šogor Diego. Na prvi pogled Julio i Salome se zaljube te ulaze u zabranjenu vezu.

Julio je oženjen s Angelom koja boluje od raka i ne može mu podariti sina. Uskoro Salome zatrudni, a Lucrecia, Juliova majka predlaže joj koban plan. Ona želi da Salome proda svoje dijete kako bi ga Angela i Julio mogli odgajati kao svoje. Lijepa plesačica na porodu rađa sina te se odluči na bijeg, daleko od Julija.


Komentari (1)

Foto