Majčina ostavština (2011)

Surviving Georgia (Originalni naziv)

romantika

Romantična komedija o obitelji i novim prilikama

 
Režija: Sandra Sciberras, Kate Whitbread
Scenarij: Sandra Sciberras
Uloge: Pia Miranda, Holly Valance, Shane Jacobson, Toby Wallace

Filmografija

Dolazak pisma njihove otuđene majke Georgije preokrene Heidin i Rosein svijet naglavačke te započne lanac događaja koji ih dovodi do otkrića da je ljubav i sreću moguće naći ondje gdje se najmanje nadaš!

Sestre Heidi i Rose vode skromne živote. Heidi radi u mjesnoj tvornici stakla, tvrdoglavo je sama i naoko nesvjesna zaljubljenosti svoga stidljivog nadzornika, dok se njezina sestra i samohrana majka Rose seljaka od jednog do drugog pansiona vukući za sobom svoga dobroćudnog i vedrog sina Albieja. Obje su se naizgled pomirile s ključnim događajem svoje mladosti... prije dvanaest godina napustila ih je neobuzdana, muškaraca gladna, impulzivna i raskalašena majka Georgia. Tako je sve dok jednog dana ne prime identična ružičasta pisma.

Rečeno im je da im je majka umrla i u nasljeđe im je ostavila delikatesnu radnju u njihovu rodnom gradu, ali samo ako pristanu vratiti se i ondje zajedno živjeti šest mjeseci. Heidi i Rose pristanu se vratiti u gradić u kojem su odrasle te počnu obnavljati staru delikatesnu radnju. Djevojke se prilagode na tamošnji život, a Rose se ubrzo zaljubi u lokalnog momka, sada policajca, Johnnieja, koji zauzvrat dijeli veoma potrebne očinske savjete njezinu sinu Albieju.


Komentari (0)

Foto