Savršena romansa (2004)

PERFECT ROMANCE (Originalni naziv)

komedija romantika

Tražeći partnera svojoj kćeri, zabrinuta je majka neočekivano naišla na nekoga za sebe

 
Režija: Douglas Barr
Scenarij: Allison Burnett
Uloge: Kathleen Quinlan, J.R. Bourne, Henry Ian Cusick, Lori Heuring, Michael Trucco

Filmografija

Simpatična i zabavna romantična komedija "Savršena romansa" gledatelje prije svega osvaja svojim originalnim zapletom kakav nismo često imali prilike gledati u žanrovskim srodnicima.

Zabrinuta da njezina kći Jenny (Lori Heuring) nikada neće preboljeti razvod od neodgovornog rokera, Tess Galagher (Kathleen Quinlan) odluči uzeti stvari u svoje ruke. Na internetskom servisu za dogovaranje spojeva kreira Jennyn profil te se u njezino ime krene dopisivati s profesorom Peterom Campbellom (Henry Ian Cusick). Dva mjeseca kasnije, Tess pozove Petera kući, a Jenny za plan saznaje samo nekoliko minuta prije profesorova dolaska. Isprva protiv te ideje, Jenny ipak pristaje upoznati Petera, koji je zadivi svojim izgledom, ali ubrzo oboje shvate kako nemaju mnogo zajedničkog. Ali zato Peter i Tess imaju...

Scenarij Allison Burnett redatelj Douglas Barr na ekran je prenio dojmljivo i s prijeko potrebnom mjerom, vješto balansirajući između duhovitih i toplih ljubavnih scena. Prava zvijezda filma je cijenjena Kathleen Quinlan, nominirana za Oscara za "Apollo 13", a društvo joj prave manje poznata, ali glumački itekako potkovana imena kao što su Lori Heuring ili Henry Ian Cusick.


Komentari (0)

Foto