Komandos iz predgrađa (1991)

Suburban Commando (Originalni naziv)

akcija komedija obiteljski

Obitelji iz predgrađa mijenja se život dolaskom međuzvjezdanog ratnika i borca za pravdu

 
Režija: Burt Kennedy
Scenarij: Frank A. Cappello
Uloge: Hulk Hogan, Christopher Lloyd, Shelley Duvall, Larry Miller, William Ball...

Filmografija

Međuzvjezdani ratnik koji je prisiljen sletjeti na Zemlju zbog kvara na brodu nađe se u problemima kada svojim osjećajem za pravdu i naravi počne pomagati svima koje susretne. No njegova pomoć bit će i dobrodošla neodlučnom arhitektu i njegovoj obitelji iz predgrađa .

Međuzvjezdani ratnik Shep Ramsey (Hulk Hogan) na misiji je da uhvati međugalaktičkog tiranina generala Suitora (William Ball). General je oteo predsjednika Hashinu, vladara cijelog planeta.

Zbog neuspjela spašavanja predsjednika, Shepov nadređeni (Roy Dotrice) govori da je pod stresom i da mu treba odmor. Ljutiti Shep slučajno razbije njegove kontrolne sustave i prisiljen je spustiti se na Zemlju. Ondje će morati ostati sve dok se njegov svemirski brod ne popravi. Malo toga zna o običajima na Zemlji, a njegova narav i osjećaj za pravdu stvaraju probleme svima koje susretne, posebno mimičaru na kojeg redovito nailazi i pomaže mu izaći iz njegove nevidljive kutije.

Charlie Wilcox (Christopher Lloyd) neodlučni je arhitekt koji radi za neiskrenog i licemjernog Adriana Beltza (Larry Miller). Njegova supruga Jenny (Shelley Duvall) neuspješno ga ohrabruje da se zauzme za sebe. Kako bi pomogla financijski, iznajmljuje Charliejev studio kao kućicu za odmor, koju Shep unajmljuje.


Komentari (1)

Foto