ponedjeljak, 27.05.2024 02:25

Detektiv Hjerson (2021)

Agatha Christie's Hjerson / Hjerson (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Spin-off serija o nekoć poznatom kriminalističkom profileru Agathe Christie

sez.1 ep.3Jedan čovjek u kostimu kokoši brutalno je napadnut i nestane bez traga s plaže na Ålandu. Klara pomaže Hjersonu oko tog slučaja, istodobno se nadajući i ekskluzivi za svoju emisiju.
 
Režija: N/A
Scenarij: Patrik Gyllström
Uloge: Johan Rheborg, Hanna Alström, Maria Lundqvist

Filmografija

Spin-off serija o Svenu Hjersonu, nekoć poznatom kriminalističkom profileru Agathe Christie i TV producentici koja želi napraviti emisiju o stvarnim zločinima s njim u glavnoj ulozi. Klara Sanberg prilazi Svenu Hjersonu na trajektu da bi mu izložila zamisao za emisiju o stvarnim zločinima. U njenoj kabini ubijen je novinar i uskoro postaje jasno da na brodu ima više sumnjivaca.

Suzdržan, zagonetan i ustrajan, Sven Hjerson nekoć je bio poznati kriminalistički profiler. Tijekom svoje karijere bio je uključen u mnoge istaknute slučajeve, no iznenada se odlučio povući, a nitko ne zna zašto. Klara Sandberg, kaotična, odvažna i srdačna, bivša je TV producentica trećerazrednih emisija, koja želi napraviti emisiju o stvarnim zločinima s Hjersonom u glavnoj ulozi. Nova emisija mogla bi iznova pokrenuti Sandbergovu karijeru i život, no postoji jedna prepreka: Klara se nikada nije susrela s Hjersonom. Priča počinje kada Hjerson primi vijest da mu je umrla majka i prisiljen je vratiti se na Åland prvi put nakon više od 30 godina. Klara mu uspije ući u trag i nađe se na istom trajektu za Åland. Na brodu je ubijen mladi novinar. Nevoljki Hjerson i revna Klara krenu rješavati niz tajanstvenih ubojstava.

Komentari (0)

Foto