Duboko more (2006)

Deep Sea (Originalni naziv)

dokumentarni

Izuzetna priča o dubokom moru kojim vlada raznovrsni i egzotični životinjski svijet

 
Režija: Howard Hall
Scenarij:
Uloge: Johnny Depp, Kate Winslet

Filmografija

Duboko more je podvodna pustolovina koja odvodi gledatelje duboko ispod površine oceana na brojne lokacije diljem zemaljske kugle te im omogućuje dosad neviđene bliske susrete s raznovrsnim morskim životinjama. Gledatelji će moći će "plivati" s nekim od najegzotičnijih bića na planetu, od bizarnoga puža Dendronotus iris do divovske pacifičke hobotnice.

Gledatelji će upoznati šaroliku postavu likova i imati priliku iz neposredne blizine promatrati kako raznovrsne morske životinje iz morskih dubina provode svoje živote u raznim jedinstvenim i često duhovitim vezama… Od grabežljivaca do simbiotskih organizama, svi oni na koncu ovise jedni o drugima da bi opstali. Od ustonošca koji poput matadora izaziva prijeteću hobotnicu na dvoboj, do zelene morske kornjače koja dopušta jatima estetski nastrojenih riba da joj očiste oklop od nepoželjnih alga,

Duboko more  usredotočuje se na neobična i često iznenađujuća savezništva nekih od najegzotičnijih bića na svijetu. Gledatelji tako dobivaju priliku ne samo promatrati podmorje iz prvoga reda nego i plivati s ovim neobičnim životinjama te svjedočiti njihovu svakodnevnom ponašanju, cijelo vrijeme okruženi neopisivom ljepotom svijeta skrivenog ispod valova.

Pripovjedači:Johnny Depp, Kate Winslet.


Komentari (1)

Foto