Hodnik (2010)

Isolerad (Originalni naziv)

triler

Mlada djevojka okrenuti će Frankov život naglavačke

 
Režija: Johan Lundborg, Johan Storm
Scenarij: Johan Storm, Johan Lundborg
Uloge: Emil Johnsen, Ylva Gallon, Peter Stormare, Margreth Weivers

Filmografija

Usamljeni student medicine Frank zadovoljan je svojim mirnim stanom u kojem se može koncentrirati na predstojeće ispite. Ali kad upozna djevojku s kata iznad, mir, tišina, njegov zdrav razum, a možda i njegov život, bit će ugroženi.

Frank je ambiciozni student medicine bez ijednog prijatelja koji je usmjeren prema jednom cilju. Za nekoliko dana očekuju ga završni ispiti i ništa mu ne smije poremetiti koncentraciju. Ništa, a posebno ne Lotte, djevojka koja se upravo doselila u stan iznad njegova. Lotte se pokušava sprijateljiti s Frankom, no on u njoj samo vidi smetnju, pogotovo zato što ga jedan par svojim glasnim vođenjem ljubavi drži budnim cijelu noć.

Na kraju zbog nesanice potpuno izgubi kontrolu. Jednog dana Franka napadne nepoznata osoba u hodniku njegove zgrade. Lotte mu pruži pomoć te postanu prisniji. Njihovo novostečeno prijateljstvo neće biti bez posljedica. Lottein dečko sumnja da su njih dvoje u ljubavnoj vezi. Kada on počne uznemiravati Franka, Frank se nađe u igri mačke i miša u kojoj mu je i život u opasnosti.


Komentari (0)

Foto