nedjelja, 16.06.2024 07:46

Rendžer - rajski zavičaj (2018)

The Ranger - On the Hunt / Der Ranger: Paradies Heimat / Jonas Waldek (Originalni naziv)

drama obiteljski kriminalistički

Rendžer Jonas vraća se u Europu nakon pet godina provedenih u Kanadi

sez.2 ep.4Kad se Mariein brat Leon pri padu tako teško ozlijedi da mu može pomoći samo skupa terapija, to je preveliko opterećenje za Marieinu ionako lošu financijsku situaciju. Iz te nevolje i protiv vlastitog uvjerenja Marie odluči svoje livade dati u zakup Karlu Nollauu za gradnju vjetroelektrane. Emilia ima razumijevanja za Mariein položaj, ali istodobno podupire i Jonasa koji se bori za zaštitu prirode. Emilia se s Joasnom bori i pokušava naći rješenje, ali moraju se požuriti jer je potpisivanje javnobilježničkog ugovora o zakupu pred vratima...
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Philipp Danne, Eva-Maria Grein von Friedl, Liza Tzschirner

Filmografija

Jonas Waldek je kao rendžer u kanadskim šumama u posljednjih pet godina stekao mnogo iskustva. Nakon povratka u rodni grad Wehlen i u Nacionalni park Saska Švicarska, već nekoliko mjeseci s novim kolegama radi na očuvanju tog jedinstvenog krajolika i životinjskog svijeta. To je stalni ples na žici između zaštite prirode i gospodarskih interesa jer cijeli kraj živi od turizma.

No, Jonas kao rendžer nije samo čuvar i zaštitnik tog jedinstvenog prirodnog područja, nego se često suočava i s raznim hitnim situacijama u nacionalnom parku koje rješava uz veliku požrtvovnost i predanost. Jonas živi s majkom Monikom, šogoricom Rike i njezinim sinom Lukasom na gospodarstvu s pilanom, koju te dvije žene zajedno vode od smrti Jonasova brata Franka. Stalno su prisutni sukobi s poduzetnikom Karlom Nollauom koji je također i najmodavac obitelji Waldek.

Komentari (0)

Foto