Čistačica bazena (1997)

Hugo Pool (Originalni naziv)

komedija romantika

Nekonvencionalna komedija smještena u ekscentričnu okolicu Los Angelesa

 
Režija: Robert Downey Sr.
Scenarij: Robert Downey Sr.
Uloge: Alyssa Milano, Mark Boone JuniorMalcolm McDowell, Malcolm McDowell, ...

Filmografija

Alyssa Milano je Hugo, mlada čistačica bazena iz Los Angelesa. U jednome danu Hugo očisti 44 bazena, ima posla s neobičnim i katkad opasnim klijentima, pomaže svojim roditeljima da odrastu te se stigne još i zaljubiti...

Hugo Dugay mlada je žena koja za život zarađuje čišćenjem bazena, kada nije zauzeta brigom o majci Minervi, ovisnici o kockanju, te ocu Henryju, alkoholičaru i ovisniku o različitim drogama. Jednoga dana, pred Hugo se nađe zadatak čišćenja više od 40 bazena, a stvari još više zakomplicira činjenica da L. A. prolazi kroz sušno razdoblje te joj nije dopušteno koristiti gradske priključke za vodu kako bi ih napunila. Ta se vijest posebno nije svidjela Chicku Chicaliniju, gangsteru koji održava zabavu te za tu priliku inzistira na čistom bazenu sa svježom vodom.
U nadi da će olakšati Chickove brige, Hugo smisli zamršeni plan koji uključuje kamion-cisternu i brz izlet do rijeke Colorado. Na putu Hugo sretne tajanstvena autostopera koji možda posjeduje čarobne moći te ima posla i sa svojim drugim klijentima, uključujući i iznurena filmaša Franza, te Floyda, pristala muškarca u kojeg se Hugo zaljubi, iako on boluje od amiotrofične lateralne skleroze, poznatije kao bolest Loua Gehriga.

Komentari (0)

Foto