utorak, 30.04.2024 21:55

Ekipa iz sidnejske luke (2021)

Sydney Harbour Force (Originalni naziv)

dokumentarni

Znamenita sidnejska luka jedna je od najprometnijih na svijetu

sez.1 ep.6Tim za podvodnu gradnju žuri se kako bi dovršio zamjenu gata prije nego što grmljavinsko nevrijeme pogodi Sydney. Uz to, dovode jednog djelatnika kako bi istražio slučaj broda koji tone.
 

Upoznajemo fascinantan posao ekipe koja brine o njenoj sigurnosti, dajući sve od sebe da to slavno pristanište nesmetano funkcionira.

Ova serija bavi se nastojanjima i uspjesima predane skupine ljudi čiji je zadatak da brinu o sigurnosti najveće, i jedne od najprometnijih, prirodnih luka na svijetu. Sidnejska luka, u kojoj su smješteni znameniti most Harbour Bridge i Opera, jedan je od najpoznatijih plovnih putova na planetu. Prostire se na 55 četvornih kilometara, s obalom dugom 240 kilometara, i u njoj nalazimo niz fascinantnih atrakcija: nacionalne parkove, zadivljujuće privatne rezidencije, utvrđeni otok, zoološki vrt i veliko gradilište uz rub vode koje neprestano mijenja njezine vizure. Na tom plovnom putu živo je i prometno tijekom cijele godine, a lučki trajekti, brodovi za zabavu, jahte, spasilačke teglenice i sva živa bića ondje svakodnevno ovise o njemu.

Komentari (0)

Foto