utorak, 23.04.2024 21:55

Ekipa iz sidnejske luke (2021)

Sydney Harbour Force (Originalni naziv)

dokumentarni

Znamenita sidnejska luka jedna je od najprometnijih na svijetu

sez.1 ep.5Nadzornici za sigurnost plovidbe u stanju su visoke pripravnosti zbog neposlušne gomile na godišnjoj proslavi u luci, a posada helikoptera pridružuje se hitnoj potrazi za nestalim daskašem.
 

Upoznajemo fascinantan posao ekipe koja brine o njenoj sigurnosti, dajući sve od sebe da to slavno pristanište nesmetano funkcionira.

Ova serija bavi se nastojanjima i uspjesima predane skupine ljudi čiji je zadatak da brinu o sigurnosti najveće, i jedne od najprometnijih, prirodnih luka na svijetu. Sidnejska luka, u kojoj su smješteni znameniti most Harbour Bridge i Opera, jedan je od najpoznatijih plovnih putova na planetu. Prostire se na 55 četvornih kilometara, s obalom dugom 240 kilometara, i u njoj nalazimo niz fascinantnih atrakcija: nacionalne parkove, zadivljujuće privatne rezidencije, utvrđeni otok, zoološki vrt i veliko gradilište uz rub vode koje neprestano mijenja njezine vizure. Na tom plovnom putu živo je i prometno tijekom cijele godine, a lučki trajekti, brodovi za zabavu, jahte, spasilačke teglenice i sva živa bića ondje svakodnevno ovise o njemu.

Komentari (0)

Foto