subota, 11.12.2021 12:55

Mame plesača (2011)

Dance Moms (Originalni naziv)

reality show

Oštra vlasnica plesne škole priprema djecu za plesna prvenstva uz stalnu podršku njihovih majki

sez.1 ep.11Reality “Mame plesača” prati tim Junior Elite Competition plesača u dobi od 6 do 16 godina. U pratnji i pod tutorstvom Abby Lee Miller gledatelji mogu gledati kako djeca uče plesne korake te putuju na plesana natjecanja, osvajaju nagrade i pripremaju se za državno natjecanje. Dok direktorica Abbey Lee i njezine instruktorice pripremaju djecu, majke mališana često se prepiru i svađaju. Miller je stroga trenerica plesnog tima koja pokušava na razne načine motivirati djevojke kako bi radile što više i napornije te bile uvijek spremne za natjecanje sa suparnicama. Miller pomaže instruktorica Gianna Martello, koja je dobro potkovana u svim žanrovima plesa i pomoćnica je koreografa u Junior Elite Competition timu. Plesne nastupe smislili su Miller i njezini instruktori plesa, uz doprinos producenata emisije, dok su koreografiju radili Miller i instruktori te povremeno i gostujući koreograf. Sukob između majki, ali i Miller i mama uvijek je bio magnet koji je privlačio gledateljstvo, no jednako tako pravo je zadovoljstvo gledati djevojčice i prijateljstva među njima dok usavršavaju vještine plesa.
 
Režija: Anthony Gonzales
Scenarij:
Uloge: Gianna Martello, Maddie Ziegler, Nia Fraizer, Holly Frazier, Brooke Hyland...

Filmografija

Serija usredotočena na predanu Millericu, koja svoju plesnu školu vodi čeličnom cipelom za step dok podučava svoje mlade darovite učenike, istodobno se bavi strastvenim majkama koje čine štošta da bi se snovi njihove djece ostvarili.

Opet smještena u slavnu pitsburšku plesnu školu Abby Lee Dance Company, čija je vlasnica i direktorica zloglasno zahtjevna i strastvena Abby Lee Miller, serija Mame plesača prati prve korake djece na putu prema slavi i njihove brižne majke koje prisustvuju svakom pokusu, izvedbi i naklonu, sve pod Milleričinim oštrim okom.

Prateći moćnu postavu likova, serija prikazuje uspone i padove koji okružuju sezonu plesnih natjecanja i pruža zanimljiv i dramatičan pogled na intenzivan lov na titule na nacionalnim prvenstvima u plesu.

Mame plesača nastavit će postavljati teška pitanja, koja otpočetka serije zanimaju mnoge, o tome što se doista zbiva iza kulisa u brzorastućem i kontroverznom sportu natjecateljskog plesa.


Komentari (3)

Foto