nedjelja, 28.05.2023 20:30

Survivor (2022)

Survivor Nova TV (Originalni naziv)

reality show

Igra iskušenja i izdržljivosti u kojoj samo najspremniji opstaju

 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Mario Mlinarić

Filmografija

Nakon potrage za kandidatima koji su spremni upustiti se u avanturu života i iskušati vlastite granice izdržljivosti, Nova TV uskoro na male ekrane donosi zabavno natjecateljski show Survivor koji je diljem svijeta poznat kao jedan od najuspješnijih televizijskih formata okrunjen prestižnom nagradom Emmy. Poznato televizijsko lice Mario Mlinarić uskače u svoju novu avanturu kao voditelj showa.

Sezona 2024. godine: Nakon što je drugu sezonu napustila zbog ozljede, u PLAVI TIM vraća se Dubrovkinja Mihaela Pavlović kojoj se ostvarila želja za povratkom u Dominikansku Republiku kojoj će se u novoj sezoni pridružiti Zagrepčanin Dorian Ivanovski. U adrenalinsku pustolovinu upušta se i fitness trenerica Meggy Alobić, ponosna majka dvoje djece koja će svoj obiteljski dom blizu Opatije na nekoliko mjeseci zamijeniti egzotičnom Dominikanom. U plavom timu natjecat će se i MMA borac Jakob Kosić koji iza sebe ima 15-godišnje iskustvo u raznim borilačkim sportovima. Magistra kineziologije Martina Fudurić, koja dolazi iz malog mjesta u blizini Karlovca, ulazi u Survivor s uvjerenjem da će joj ovo iskustvo promijeniti život i da će iz showa izaći samopouzdanija, hrabrija i jača. Student sociologije Nikola Renić, kojega su u show prijavile prijateljice, među članove plavog tima dolazi mirne glave, iako priznaje da ni sam ne može zamisliti što ga u Survivoru točno čeka. U plavom timu natjecat će se i farmaceutska tehničarka Matea Galić koja dolazi iz Šibenika. Jedan od aduta plavog tima je i Damjan Puljić, samozatajni magistar strojarstva koji dolazi iz grada Čapljine. Riječanka i fizioterapeutkinja Katia Žunić, koja je brojne medalje osvajala na judo natjecanjima, upušta se u natjecanje s ciljem pomicanja psihofizičkih granica. Ultimativni izazov svom avanturističkom duhu odlučio je pružiti vaterpolist Luka Rimac iz Osijeka koji se može pohvaliti 15-godišnjim sportskim iskustvom. Kao žestoka konkurencija plavom timu, u natjecanje ulaze članovi CRVENOG TIMA s jednakom motivacijom za pobjedom. U crvenom timu svoje će granice testirati pjevačica Ivana Štrbac, HR savjetnik Vojislav Vrećo, magistra ekonomije Katarina Nicić, košarkaš Uroš Velanac, psihologinja Vesna Jovanović, poduzetnik Mitar Pešić, pjevačica Varja Topalović, barmen Marko Kovačević, studentica Tijana Jeremić i fitness trener Ognjen Dimić.


Sezona 2023. godine: U Dominikanskoj Republici ove će godine sreću okušati dvadeset novih kandidata iz regije koji će sve blagodati modernog života zamijeniti boravkom u divljini koja je potpuno suprotna od svakodnevice na koju su inače navikli. Podijeljeni u dva različita tima, kandidati će na nepoznatom teritoriju pokušati nadigrati, nadjačati i nadmudriti jedni druge s ciljem da što dulje osiguraju svoje mjesto u natjecanju. Ove godine za pobjedu u showu natjecat će se kandidati različitih zanimanja i profesija – od fitnes trenera, hokejaša i bodybuildera do stomatologa, ekonomista i plesača – zbog kojih već na prvi pogled možemo očekivati zanimljivu sezonu. U jednom timu, među ženskim dijelom ekipe, naći će se 21-godišnja vesela i pričljiva konobarica Anđela Ćaćić iz Gospića, 23-godišnja blogerica Nora Dominko iz Varaždina, neustrašiva 36-godišnja fitnes trenerica Marina Ivić Pivalica iz Splita, 29-godišnja Dubrovkinja i magistra kineziologije Mihaela Pavlović i 24-godišnja trenerica plivanja Antonia Ivić iz Zagreba. Muški dio tima čine 38-godišnji fitnes trener Enea Tonsa iz Rijeke koji je ujedno i najstariji ovogodišnji natjecatelj, 23-godišnji hokejaš David Bublić iz Zagreba, 31-godišnji magistar prometa Denis Sviličić iz Karlovca, 29-godišnji stomatolog Amer Džekman iz Sarajeva i 32-godišnji ekonomist Filip Đorđievski iz Zagreba. U drugom timu svoje će sposobnosti snalaženja u divljini pokazati 31-godišnji fitnes trener Luka Radivojević, 25-godišnja menadžerica sigurnosti Anja Andrejić, 30-godišnja tattoo majstorica Marija Dimitrović, 21-godišnji fitnes trener Lazar Dimitrijević, 26-godišnji model Draga Jovanović, 27-godišnji profesionalni plesač Marko Vasiljević, 36-godišnji instruktor plesa Bojan Đumić, 34-godišnja policajka Ana Božilović, 31-godišnji model Nataša Kondić i 27-godišnji pjevač Aleksa Perović.


Sezona 2022. godine: U jednom timu svoju izdržljivost testirat će magistar kineziologije Goran Špaleta, pjevačica Ivana Banfić, fitness instruktor Kristian Rauch, studentica kineziologije Nika Rakić, studentica marketinga, društvenih medija i odnosa s javnošću Sanja Močibob, kondicijski trener i suvlasnik teretane Tomislav Rubinjoni, studentica Pravnog fakulteta Sumejja Šejto, djelatnik teretane Viktor Bobić, studentica krajobrazne arhitekture Tena Tomljanović i konobar Roko Simić. U drugom timu svoje vještine preživljavanja pokazat će hip-hop glazbenik Igor Lazić Niggor, osobna trenerica Maša Kuprešanin, glumica Mina Nikolić, konobar Vladimir Govedarica, profesor tjelesnog odgoja Branko Milošev, košarkašica Milica Dabović, studentica psihologije Nađa Erić, zaposlenik Crvenog križa Stefan Nevistić, igrač ragbija i diplomirani ekonomist Stevan Stevanović te trenerica Ivona Koković.

Komentari (0)

Foto