četvrtak, 27.06.2024 21:40

Ljubavna zamka (2019)

Afili Ask / Afili Aşk (Originalni naziv)

komedija romantika

Siromašna djevojka prisiljena je udati se za bogataša

sez.1 ep.2Kerem je bogati nasljednik obitelji Yigiter, čiji hedonistički način života uznemirava njegovog oca, a Ayse je radnica u njihovoj tekstilnoj tvornici. Ayse pokušava pobjeći od braće koja ju kontroliraju. Keremov nepredvidljivi životni stil i njezina borba za neovisnost susreću se i tvore kompleksnu mrežu odnosa. Serija ističe izazove koje pred glavne likove stavljaju njihove obitelji, ali i društvena očekivanja te daje uvid u njihove emocionalne borbe dok pokušavaju pronaći svoj put u svijetu ograničenja i predrasuda.
 
Režija: Serdar Gözelekli, Senem Zencir
Scenarij: Baris Erdogan, Oksan Tavaslioglu Öztürk, ...
Uloge: Caglar Ertugrul, Burcu Özberk, Benian Dönmez

Filmografija

Serija ističe izazove koje pred glavne likove stavljaju njihove obitelji, ali i društvena očekivanja te daje uvid u njihove emocionalne borbe dok pokušavaju pronaći svoj put u svijetu ograničenja i predrasuda.

Kerem je bogati nasljednik obitelji Yigiter, čiji hedonistički način života uznemirava njegovog oca, a Ayse je radnica u njihovoj tekstilnoj tvornici. Ayse pokušava pobjeći od braće koja ju kontroliraju. Keremov nepredvidljivi životni stil i njezina borba za neovisnost susreću se i tvore kompleksnu mrežu odnosa.

Komentari (0)

Foto