Gorka ljubav (2009)

LOVE, BITTER / Acı Aşk (Originalni naziv)

drama romantika

Uspješni i naočiti profesor književnosti nađe se u ljubavnom vrtlogu između triju žena

 
Režija: A. Taner Elhan
Scenarij: Onur Ünlü
Uloge: Halit Ergenç, Cansu Dere, Songül Öden, Ezgi Asaroglu, Tulug Özlü, ...

Filmografija

Nakon velikog uspjeha serije “1001 noći”, a prije “Sulejmana Veličanstvenog”, šarmantni glumac, kojeg će sve žene istog trena prepoznati, Halit Ergenç okušao se u dva igrana filma. Isto tako, gledatelji će prepoznati Cansu Dere, koje se sjećamo po ulozi Eysan Atay u popularnoj krimi drami “Ezel”, kao jednu od njegovih velikih ljubavi - Oyi, a kasnije smo je mogli gledati i u “Sulejmanu”.

Profesor književnosti Orphan (Halit Ergenç) ima sve što žene mogu samo poželjeti – inteligenciju, ljepotu, šarm i bogatstvo. Orphan predaje na sveučilištu u Eskisehiru i u vezi je s Ayşe (Songül Öden), s kojom planira brak, no veza iznenada pukne i on se uputi u Istanbul. Tamo susreće lijepu studenticu Oyu (Cansu Dere), koja se bavi fotografijom. I sve se čini savršeno, Orphan nikada nije bio sretniji, no njihovu ljubavnu idilu i brak pomutit će automobilska nesreća na sam dan vjenčanja. Uskoro, u njegov život ulazi nova studentica, Seda (Ezgi Asaroğlu), a u bizarnom ljubavnom trokutu, zbunjeni Orphan morat će izabrati put kojim će krenuti.

Romantična turska drama “Gorčina ljubavi” ponudit će nam priču o velikim životnim ljubavima, izdaji i osveti te još jednom postaviti vječno pitanje - što ste sve spremni učiniti za ljubav? Što učiniti kada nakon ljubavi ostane gorčina, a velika romansa postane samo uspomena? Jedan od najpopularnijih glumaca naših prostora zakoračit će iz povijesnih serija u moderno doba, u filmu A. Taner Elhana, kojemu je “Gorčina ljubavi” bio filmski prvijenac i ispit, koji je doista uspješno položio.


Komentari (0)

Foto