Ellen (2003)

The Ellen DeGeneres Show (Originalni naziv)

komedija

Ellen DeGeneres u svojoj emisiji razgovara s najvećim zvijezdama i govori o aktualnim temama

 
Režija: Michael Dimich
Scenarij:
Uloge: Jon Abrahams, Anthony Okungbowa, Ellen DeGeneres

Filmografija

Intervjui sa slavnima: pjevači, glazbenici, glumci, poznati iz raznih kvizova... Ellen razgovara sa svima koji su u tom trenutku bili na vrhuncu popularnosti!

Talk show je svoju premijeru doživio 8. rujna 2003. godine i do današnjeg dana je osvojio 38 Daytime Emmyja. Prema trenutnom ugovoru, show će se sigurno prikazivati do 2017. godine, što iznosi ukupno najmanje 14 sezona.
Koncepcijski, show je kombinacija stand-up komedije, gostovanja glazbenika i zvijezda šoubiznisa, bavi se i svakodnevnim životom "malih" ljudi, kao i toplim ljudskim pričama, a posebno se želi ograditi od epiteta "tabloidnog" talk showa, kao i emisije koja dijeli savjete o ljubavnim vezama. Show također karakteriziraju česte igre u kojima sudjeluje i publika u studiju, Ellen vrlo često sa svojim gostima zapleše, a nerijetko se pripremaju sitne spačke slavnim gostima pa sadržaj pojedinih epizoda često postaje viralno popularan. Na kauč preko puta ove sjajne voditeljice do sada su sjele neke od najpopularnijih i najvećih glazbenih i filmskih zvijezda, kao i eminentna imena američkog javnog života.

Komentari (0)

Foto