četvrtak, 25.04.2024 20:20

Kumovi (2022)

Kumovi (Originalni naziv)

drama

Kum je brat kojega sam odabereš!

sez.3 ep.87Matija i Aljoša su odlučni da prodaju svoj dio pumpe Leonardu, unatoč Vinku. Nakon što im Leonardo objasni da kupuje sve ili ništa, shvate da će morati uvjeriti Vinka. Tomi je priredio Lari iznenađenje - želi provesti s njom njen zadnji dan u Zaglavama prije nego ode u Zagreb. Ali i on ima dobre vijesti, javljeno mu je da mu je prošla mapa radova na akademiji i to želi proslaviti s njom. Martin je cijelu noć probdio nad didinom porukom da bi je dešifrirao. Ni Anđela ni Zvone mu ne vjeruju da su to zapravo upute kako pronaći izgubljene i zakopane Macanove milijune. Propuštene epizode serije "Kumovi" pogledajte besplatno na novatv.hr.
 
Režija: Zoran Margetić, Robert Orhel, Tomislav Rukavina...
Scenarij: Tomislav Hrpka, Dea Matas, Nataša Buljan, ...
Uloge: Milan Štrljić, Radoslava Mrkšić, Vladimir Tintor, Olga Pakalović, ...

Filmografija

Obitelj i ljubav, glavne su okosnice dramske dnevne serije. Cesta koja ima doći u zabačen kraj dijeli mjesto Zaglave na dva suprotstavljena tabora. S jedne strane su novopečeni bogataši i gastarbajteri Macani, s druge strane su vlastodršci i starosjedioci Akrapi, a u sredini kriminalna gospoda iz velegrada - povratnici Gotovci. Tri obitelji, Gotovac, Macan i Akrap, povezane kumstvom i interesom sukobit će se u utrci za novcem i odlučivati o sudbini mjesta.

Zgodni Janko je kum, a lijepa Luce kuma na vjenčanju zajedničkih prijatelja. Nakon strastvene noći u Zagrebu se razilaze misleći da im nije suđeno. Ono što ne znaju je da će ih život vrlo brzo spojiti i to preko zaraćenih obiteljskih veza u malom mjestu iz kojeg ne mogu otići. Naime, Jankovog oca Aljošu Gotovca nakon financijskog sloma i optužbi iz pritvora neočekivano spašava kum Stipan Macan i vraća ga, zajedno s njegovom suprugom, sinom i kćerkom Larom u rodno mjesto Zaglave. Gotovcima se život iz temelja mijenja. Iz Zagreba su došli u malo mjesto u kojem vlada razdor zbog izgradnje ceste koja bi mogla donijeti prosperitet i novac u inače siromašan kraj. Strane u mjestu su podijeljene. Stari Stipan Macan i njegov sin Vinko su na jednoj strani, a ostali predvođeni lukavim Zvonom Akrapom na drugoj. Dolazak kumova Gotovčevih izaziva dodatnu pomutnju. I dok stari Stipan cijeli život čuva tajnu o tome da je Aljoša zapravo njegov nezakoniti sin, istina ipak ispliva na površinu. Na braći i rivalima Vinku i Aljoši će ostati da se ili udruže i spase mjesto od, kako će se ispostaviti, Akrapove prevare ili da se dodatno zarate u borbi za Stipanovu ostavštinu i u konačnici izgube sve. Hoće li ljubav Janka i Luce biti jača od obiteljskog neprijateljstva i mogu li pomiriti zavađene strane, vidjet ćemo u uzbudljivim nastavcima napete dramske serije. U DRUGOJ SEZONI gledatelji 'uskaču' u radnju mjesec dana kasnije od završetka prve sezone. Stipan Macan i Zvone su privremeno zakopali ratnu sjekiru. Osim obiteljskih veza, vežu ih i poslovne. Stipan Macan i sinovi, uz pomoć donedavnog krvnog neprijatelja, otvaraju renoviranu pumpu Macan koja je stradala u požaru. U mjestu se sprema velika fešta povodom otvorenja pumpe koju pokvari dolazak zloglasne revizorice iz Zagreba.

Komentari (1)

Foto