Pravda za sve (2010)

True Justice (Originalni naziv)

akcija drama kriminalistički

Serijal prati vođu specijalnog tima policajaca (Steven Seagal) u svakodnevnoj borbi s kriminalom

 
Režija: Keoni Waxman, Wayne Rose
Scenarij: Steven Seagal, Keoni Waxman, Joe Halpin, ...
Uloge: Steven Seagal, Sarah Lind, William 'Big Sleeps' Stewart, Meghan Ory, ...

Filmografija

Serija "Pravda za sve" u centru pažnje ima Stevena Seagala, jednog od najvećih akcijskih heroja današnjice.

Gledatelji će biti u prilici vidjeti strast, posvećenost i rad najboljih policajaca koji rade u regiji Jefferson poslije devastirajućeg uragana Katrina. U svakoj epizodi bit ćemo u prilici da vidimo Seagala i njegov tim najboljih policajaca koji reagiraju u najkritičnijim situacijama.

Riječ je o TV ostvarenju koje prati život internacionalne filmske zvijezde i eksperta za borilačke vještine kao predstavnika zakona. Seagalovi filmovi zaradili su više od dvije milijarde dolara, a on je svjetski priznat stručnjak za borilačke vještine sa sedmim stupnjem crnog pojasa u aikidou. Pored Silvestera Stalonea i Arnolda Schwartzenegera, Seagal se smatra jednim od najpoznatijih filmskih akcijskih heroja današnjice.

Međutim, malo je poznata činjenica da je u posljednjih 20 godina Seagal radio i kao zamjenik šerifa u regiji Jefferson u Luisiani. Zapravo, pored toga što je odlazio u redovne patrole, Seagal je vješt strijelac koji je radio sa timom za specijalna oružja i taktiku obučavajući ih korištenju vatrenog oružja i borbi prsa u prsa.


Komentari (0)

Foto